Arad: Un mal de pământ s-a prăbuşit peste un muncitor care lucra la o reţeaua de canalizare

Un mal de pământ a surprins un muncitor care lucra la reţeaua de canalizarea din localitatea arădeană Gurahonţ, luni, victima fiind ajutată de pompieri, care i-au descoperit capul în câteva minute şi i-au pus o mască de oxigen pentru a putea respira.

Incidentul a avut loc în timpul lucrărilor la noua reţea de canalizare a comunei Gurahonţ, care sunt în derulare, bărbatul fiind angajat al firmei contractante. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat că bărbatul se afla în şanţul adânc de aproximativ patru metri şi lat de 60 de centimetri, în momentul în care malul s-a prăbuşit şi l-a acoperit.

'Martorii au sunat la 112, iar echipa noastră locală, aflată la mică distanţă, a reuşit să intervină în doar câteva minute. Salvatorii au dezgropat rapid capul victimei şi i-au pus o mască de oxigen. Bărbatul este conştient şi cooperant', a declarat, pentru AGERPRES, George Pleşca. Echipajul de intervenţie a consolidat malul pentru a scoate victima, care urmează să fie transferată la spital cu o ambulanţă sosită la locul incidentului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel