Apartamentul Monicăi Gabor, inspectat de judecători

Magistrații care instrumentează cazul privind custodia fiicei lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, au fost de acord să inspecteze locuința mamei, pentru a vedea unde susţine aceasta că ar putea să o crească pe Irina, la cererea expresă a tatălui.

La termenul de astăzi al procesului privind custodia fiicei lui Irinel Columbeanu cu fosta sa soţie, Monica Gabor, omul de afaceri a declarat că dorește ca judecătorii să inspecteze personal apartamentul unde ar urma să locuiască Irina în primele două două weekend-uri ale fiecărei luni, în afara anchetei sociale care va fi oricum demarată.

Întrucât magistraţii au fost de acord cu sugestia lui Irinel Columbeanu, aceștia ar urma să meargă chiar astăzi la locuinţa Monicăi Gabor.

"Pentru mine e un «bonus» pe care l-am primit din partea instanţei pentru că voi avea şi eu ocazia să văd unde ar trebui să locuiască Irina în primele două weekend-uri ale fiecărei luni. Pentru că nu am fost niciodată primit în acel apartament", a declarat Irinel Columbeanu la RTV, fericit că judecătorii au fos de acord cu propunerea sa.

Cererea sa a fost motivată de faptul că există neconcordanţe între extrasul de carte funciară al apartamentului şi actele depuse la tribunal.

"Am luat şi eu un extras de carte funciară la numărul indicat în contractul de barter pe care doamna Gabor îl are cu firma care este proprietara acelui mare bloc, care mai este şi ipotecat. Am constatat cu stupoare că în certificatul de carte funciară este indicat alt număr de apartament decât în acte, alt etaj, 14 în loc de 11, şi, dacă nu mă înşel, erau inadvertenţe şi cu scara blocului. Plus că se pare că e vorba de o suprafaţă mult mai mică decât cea de 280 de metri, în cartea funciară scrie că ar fi 98 de metri pătraţi. Eu am sesizat aceste inadvertenţe, nu că ar fi condiţii de nelocuit. Asta va stabili ancheta socială. Dar înainte de asta am vrut să ne lămurim unde e apartamentul unde se va face ancheta", a declarat Columbeanu, motivându-și demersul.

Citește și:

Monica Gabor: “E posibil să fiu însărcinată!”

Monica Gabor a cerut executarea silită a lui Irinel Columbeanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel