Anunțul lui Chirilă: Știu că postarea asta n-o să aibă cine știe ce "reach"

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

„Știu că postarea asta n-o să aibă cine știe ce "reach" pentru că doar anunț că îmi fac meseria și asta nu interesează atât de multe lume”, și-a început astfel Tudor Chirilă mesajul publicat joi pe Facebook.

Artistul a anunțat că a intrat în linie dreaptă cu un spectacol al cărui producător este, „adică am pus toți banii de producție din buzunarul meu, în regim independent și pe care îl fac la unteatru”.

„E un text intens”, continuă Tudor Chirilă, „contondent, care atacă o problematică veche: modul în care trecutul ne afectează prezentul, dar și puterea legăturii de sânge. Textul îi aparține lui Neil La Bute, un dramaturg american care iubește drama psihologică și situațiile fără ieșire. Titlul original este In a forest dark and deep și încă ne gândim dacă îl vom traduce ca atare sau îl vom adapta. Poate că va fi spectacolul din București în care publicul va sta cel mai aproape de actori, pentru că publicul va fi (practic) așezat pe decor. La 20 de centimetri de Tudor Chirilă ar putea fi o campanie de promovare:) Cei care ați văzut Coada la Bulandra la Sala Studio Space și vi s-a părut că sunteți aproape de actori puteți uita acea experiență. De aia cred că va fi dificil pentru noi cu energia invadată de răsuflările oamenilor. Din 15 februarie cred că publicul va putea să-și achiziționeze bilete, nu va fi un bilet extrem de ieftin pentru că oferim o experiență cel puțin interesantă și pentru că sponsorii nu se îngrămădesc să finanțeze teatrul pentru că teatrul nu reușește "activări", el poate crea emoție și eventual să schimbe mentalități. Nu o spun cu năduf, trăim o realitate consumistă și e normal să fie așa”.

„Echipa arată cam așa: Iarina Demian - regie, Irina Moscu - scenografie, Daniel Klinger - light design, Alina Dumitrache - regie tehnică. Actori, Tudor Chirilă și Mihaela Sârbu. Lista completă va fi repusă aici curând celor nemenționați le mulțumesc la fel de mult la fel cum aș vrea să vă invit să descoperiți, dacă nu ați făcut-o încă, Teatrul unteatru și spectacolele sale. Am să mai scriu zilele astea despre "In a forest dark and deep", a precizat Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel