Alexandra Stan se întâlneşte din nou cu Marcel Prodan

Alexandra Stan Marcel Prodan
Alexandra Stan Marcel Prodan

Alexandra Stan a fost bătută de impresarul ei, Marcel Prodan, în urma unor discuţii privind banii pe care vedeta urma să-i încaseze. A trecut un an de la incident, însă lucrurile nu s-au rezolvat.

 

La un an de la incident, Alexandra Stan şi Marcel Prodan au fost chemaţi la Judecătoria Constanţa pentru audieri.

Şedinţa a fost stabilită pentru data de 4 iunie, la orele 11:00. În proces, impresarul este judecat pentru violenţă, iar judecătorii au cerut fişa de cazier a acestuia.

În 2014, imediat după incident, artista şi-a anunţat fanii că nu va renunţa niciodată la muzică: "Sunt bine, sunt puţin slăbită, fiindcă mi s-au făcut mai multe analize. O să merg acasă, o să stau câteva zile la părinţii mei. Apoi o să mă apuc de treabă. Vreau să spun că nu mă mai interesează nimic despre Marcel Prodan. Nu îmi e teamă de el! N-o să mă mai văd niciodată cu el singură. Nu mă tem pentru siguranţa mea, există legi în ţara asta. Am pierdut multe concerte şi mult timp. Sunt terfelită sufleteşte. Sper să merg mai departe. Vreau să mă alătur femeilor care au trecut prin ceea ce am trecut eu. Vânătaia trece, dar trauma nu. Marcel a încercat să îmi fie stăpân. Eu am fost sclava lui. Nu mă interesează ce simte el, eu am o armată de oameni alături de mine. Chiar dacă nu o să mai am succes, eu nu o să mă las de muzică", declara Alexandra, la scurt timp după externarea din spital.

CITEŞTE ŞI: Ce scrie presa internațională despre bătaia primită de Alexandra Stan

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel