Alergie la ambrozie. Cum o recunoști, simptome. Medic: Acesta este pontul principal

Ema Apostu / 21 aug 2019 / 12:48 Salveaza PDF Comentarii

Alergie la ambrozie. Cum o recunoști, simptome. Ambrozia le dă mari bătăi de cap persoanelor alergice. Iată care sunt principalele simptome. Află dacă faci alergie la ambrozie.

Alergie la ambrozie. Cum o recunoști, simptome. ''Alergia la ambrozie este uşor de a fi recunoscută de oricine. Simptomele principale sunt cele legate de rinită, nas înfundat, nas care curge, strănut, mâncărimi nazale, mâncărimi oculare, ochi care curg.

Alergie la ambrozie. Cum o recunoști, simptome. Faptul că aceste simptome apar an de an, în aceeaşi periadă a anului şi anume luna augut şi luna septembrie, uneori în veri lungi şi călduroase, chiar spre luna octombrie, este un indiciu suplimentar, ambrozia, planta responsabilă de aceste simptome este vinovată.

Alergie la ambrozie. Cum o recunoști, simptome. Pontul principal este să existe un diagnostic foarte corect şi competent, să existe o monitorizare riguroasă de către un medic specalist alergolog'', a explicat Roxana Bumbăcea, medic primar Alergologie şi Imunologie Clinică, în emisiunea "Sfat de Sănătate", de la Antena 3.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22