”Aici eu sunt vedeta”. Iuvenalia, fetița lui Marcel Pavel, s-a plâns de tatăl său la TV. Cu ce o deranjează

Joi, 8 martie, de la ora 20.00, la “Aici eu sunt vedeta”, Iuvenalia, fetița de patru ani a lui Marcel Pavel, dezvăluie câteva dintre secretele și tabieturile celebrului său tată, dar și ce anume nu-i place la acesta, într-o competiție amuzantă, “arbitrată” de Cosmin Seleși.

Printre altele, mica Iuvenalia va spune că tatăl ei o deranjează cu vocalizele pe care le face acasă.

Eu mai fac vocalize pe acasă și ea nu prea suportă chestia asta. Nu-i place. Vocea mea destul de rezonantă o cam deranjează, chiar dacă eu studiez într-o altă cameră. Mai ales că, de cele mai multe ori, în acele momente, ea se uită la desene animate, Atunci strigă să mai tac că o doare capul sau o dor urechile”, recunoaște Marcel. 

Alți invitați

Joi seara, în prima ediție a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”, Oana Roman vine alături de fetița ei, Isabela (4 ani), Elena Merișoreanu este însoțită de nepoatele sale, Rebeca (6 ani) și Alessia (4 ani) și Marcel Pavel va fi împreună cu fiica sa cea mică, Iuvenalia (4 ani). Fetițele vor face echipă cu mama, tata, respectiv bunica pentru o cauză nobilă, căci premiul pe care îl va obține echipa câștigătoare va fi donat unor oameni aflați în nevoie. 

Întrebări legate de familie

La "Aici eu sunt vedeta", echipele se vor confrunta cu întrebări legate de viața de familie, iar răspunsurile copiilor vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate și se vor povesti întâmplări intime.

Ce secrete, fobii, stângăcii și tabieturi au Oana Roman, Elena Merișoreanu și  Marcel Pavel, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 8 martie, de la ora 20.00, în prima ediție a noului sezon “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Cosmin Seleși.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel