EXCLUSIV  Ai comandat pizza acasă? Ce NU știai despre livrarea la domiciliu

Scutaru Cristina / 23 oct 2017 / 14:34 Salveaza PDF Comentarii

Fiecare dintre noi a comandat pizza, cel puțin o dată, acasă sau la serviciu.

Acad. Prof. Dr. Constantin Ionescu-Târgovişte a vorbit la DC News despre ușurința cu care astăzi obținem alimentele și pericolul existent.

"Globalizarea, pe lângă efectele economice foarte pozitive, are un efect pervers de stimulare a curiozității. Omul nu mai mănâncă de nevoie, mănâncă și din curiozitate. Vorbim despre ușurința cu care obține alimentele. Dacă dai un telefon, ți se poate aduce acasă pizza sau alfel de alimente chinezești sau de altă natură. Ți se aduce acasă ceea ce comanzi atunci când poftești. Acest lucru a dus la bulversarea metabolismului. Pe lângă faptul că produsul conține multe calorii, se cumulează și diminuarea activității fizice", a zis academicianul la DC News.

[citeste si] 

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.DE1