Actorii de la Teatrul din Brașov au învins. DEMISIE după scandalul cu directorul

Actorii de la Teatrul Sică Alexandrescu s-au mobilizat împotriva directorului care a câștigat postul într-un mod controversat și iată că acum au învins.

"#voceacurajului a fost auzită. Domnul Zarafescu a demisonat. Vă mulțumim tuturor că ați fost alături de noi, am reușit doar cu implicarea și susținerea voastră! Vă rugăm să ne stați aproape în continuare. Mai avem până când vom face din Teatrul din Brașov instituția pe care o merităm cu toții. Sunt ani de zile de când am atras atenția asupra abuzurilor administrației, am avut și în toamna anului trecut o campanie de protest. Am ajuns să
suspendăm spectacolele în momentul în care abuzurile ne-au copleșit: concursuri aranjate și lipsă de transparență.

Acum dorim să purtăm discuții cu primăria în legătură cu directorul interimar pe care urmează să-l numească. Ne așteptăm să putem dialoga. Ne dorim să fim ascultați. Ne dorim să vorbim și nu să strigăm din stradă. Ne dorim să ne întoarcem pe scenă, acolo unde ne este locul. Dorim o întâlnire cu reprezentanții administrației în care să ajungem cu toții la un acord cu privire la directorul interimar: primărie și colectivul artistic al teatrului.

Vom transmite în continuare în mod public solicitările noastre cu privire la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului de manager al teatrului", au transmis reprezentanții Teatrului Sică Alexandrescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel