EXCLUSIV  Acneea nu se tratează doar pe piele: explicația din spatele ei. Thea Haimovitz avertizează: Dacă începe într-o zonă, pregătește-te, pentru că migrează

foto pexels
foto pexels

Când tratăm pielea, de fapt îi ridicăm imunitatea în timp ce tratăm acneea. Iată explicațiile aduse de Thea Haimovitz cu privire la acneea ce a ajuns să fie o problemă încă de la vârsta de 8 ani. 

Thea Haimovitz a subliniat, în ediția de astăzi ”Mi-Th Influencer”, de la DCNews și DCNewsTV, că ”acneea nu se tratează doar pe piele”. ”Este considerată o boală dermatologică, pentru că se manifestă pe piele, dar cine se ocupă de tratamentul ei doar pe piele, nu va ajunge la un rezultat rapid. Poate unele pot fi prinse în fașă, poate unele situații chiar se referă doar la piele” a punctat Thea Haimovitz, care a ținut să precizeze ritmul de dezvoltare al copiilor de astăzi: ”Acneea apare la 8 ani sau la 10 ani. Am pacienți!”. Conform specialistului, și stările de acasă, în care părinții nu se înțeleg, favorizează apariția acneei. ”Dacă mai faci și sport, dacă mai mănânci și carne, care este plină de hormoni - de câte ori mănânci carne, mănânci hormoni-, ajungi la o exprimare violentă a pielii, pe domeniul acneei” a punctat Thea Haimovitz. 

De asemenea, Thea Haimovitz a explicat că ”Acneea începe atunci când foliculii de păr de sub piele se înfundă. Este un sebum - sebumul care este uleiul care ajută la prevenirea uscării, îmbătrânirii premature.  Sebumul te ajută să ai o piele care îmbătrânește într-un ritm decent. Celulele care și-au terminat viața în urma metabolismului astupă porii și, la o explicație la prima vedere, ajungi să ai porii astupați la o vârstă mică și totul se transformă în focare de leziuni, de coșuri, ce apar pe față, pe spate, pe umeri, pe piept, pe scalp. Dacă începe într-o zonă, pregătește-te, pentru că acneea migrează”. 

Thea Haimovitz a subliniat că nu este tratată pielea, ci tratată acneea și vindecată pielea, prin ridicarea imunității. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel