ACCIDENT PROTESTE. PSD Sibiu, REACȚIE după incident: APEL către protestatari

PSD Sibiu a transmis o reacție după ce deputatul PSD Ioan Terea a fost implicat într-un incident cu protestatarii de la Palatul Parlamentului. 

PSD susține că ”Suntem martorii unor manifestaţii de stradă care au depăşit cu mult normele unor proteste democratice. Ne exprimăm îngrijorarea pentru ceea ce se întâmplă de câteva zile în stradă, mai ales că, este evident că felul în care au ales cei câţiva protestatari (aceiaşi de fiecare dată) să manifeste, devine din ce în ce mai periculos pentru întreaga societate”. 

”Maşina are urme clare de lovituri pe lateral (portieră dreapta - spate), semn că demnitarul NU a intrat în grupul de protestatari, aşa cum aceştia au început să strige şi să acuze, încercând să mintă forţele de ordine şi pe anchetatori”, explică PSD Sibiu.

[citeste si]

PSD Sibiu ”face apel către protestatarii de bună credinţă să nu accepte manifestaţiile violente şi să se retragă din grupurile manipulate de câţiva indivizi extrem de periculoşi, care, este evident că sunt coordonaţi de cei care conduc statul paralel şi vor să blocheze activitatea Parlamentului României”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel