Accident în Reşiţa. Vinovatul, alcoolemie uriaşă

Accident
Accident

Şoferul unui Audi în valoare de 50.000 de euro a rupt un stâlp de electricitate la Reşiţa, în Caraş-Severin. Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a ajuns la spital.

Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat, a intrat pe contrasens cu un bolid de 50.000 de euro, a lovit un autoturism care circula regulamentar, apoi a ricoşat într-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, pe care l-a rupt.

Şoferul, alcoolemie uriaşă

"Astăzi (n.r. ieri) în jurul orei 15.43, pe strada Timișoarei din Reșița s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări: în timp ce un bărbat de 53 de ani din Bucuresti conducea un autoturism din direcția Triaj spre Câlnic, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, patrunzând pe sensul opus de mers și acroșând un alt autoturism, fiind proiectat apoi intr-un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. La testarea cu aparatul etilotest a bărbatului de 53 de ani a rezultat o concentrație de 1,17 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost recoltate și mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", a transmis IPJ Caraş-severin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel