Accident grav în Bistrița-Năsăud. Victima, încarcerată / VIDEO

Accident grav în Bistrița-Năsăud. Victima, încarcerată / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Accident grav în Bistrița-Năsăud. Victima, încarcerată / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un grav accident de circulație a avut loc în Salva. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, iar un bărbat a rămas încarcerat.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, pe DN 17, în apropierea Gării. O mașină a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp, apoi a ajuns într-o poartă a unei case. Mașina s-a făcut praf, iar șoferul care era singur în mașină a rămas încarcerat.

Echipajele de descarcerare, EPA; și TIM din cadrul ISU BN și cele ale poliției, sunt la fața locului.

”Drumul Național 17D este blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această seară- un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil. Intervin la fața locului polițiștii de la Rutieră -Poliția Orașului Năsăud și cei de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

”Echipajele de intervenție au găsit victima pe scaunul din dreapta, inconștientă, cu respirație. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era încarcerat) și predat echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever, iar echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconștientă. Intervenția este încă în dinamică” transmit reprezentanții ISU BN, potrivit Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel