EXCLUSIV  Academia de Sănătate: Istoria Medicinei Legale, cu prof dr Octavian Buda și prof dr Vladimir Beliș

Academia de Sănătate: Istoria Medicinei Legale, cu prof dr Octavian Buda și prof dr Vladimir Beliș
Academia de Sănătate: Istoria Medicinei Legale, cu prof dr Octavian Buda și prof dr Vladimir Beliș

Prof dr Octavian Buda și prof dr Vladimir Beliș vin luni, 31 mai, de la ora 11, la emisiunea Academia de Sănătate, realizată de prof dr Irinel  Popescu, pentru a discuta cazuri celebre din istoria Medicinei Legale. 

„La această nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate vom face o incursiune medicală dar și culturală în același timp, plecând de la o lucrare foarte interesantă, apărută în 2019, intitulată „Autopsii medico-istorice”, apărută în Editura Tritoni și aparținând domnului profesor doctor Octavian Buda. Dânsul este șeful catedrei de Istoria Medicinei de la UMF Carol Davila București, este medic primar psihiatru, în acestă calitate fiind expert al Institutului de Medicină Legală din București, ocupându-se, deci, de expertiza psihiatrică în cazurile medico-legale. Prof dr Octavian Buda este, în același timp, absolvent al Facultății de Filosofie la Universitatea București, și are preocupări interesante, despre unele vom vorbi în cursul emisiunii, de psihologie, de bioeticcă și de antropologie.

La sugestia profesorului Octavian Buda l-am invitat în această emisiune și pe domnul profesor Vladimir Beliș, care poate fi considerat autoritatea supremă în România în materie de Medicină Legală, pentru un plus de rigoare i exactitatea pe care să-l dea acestei discuții și acestei emisiuni”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 31 mai, de la ora 11.00 și reluată la ora 19.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel