Venus Williams, eliminată de Sabine Lisicki în turul 1 de la Toronto 2015

TORONTO 2015. Venus Williams a fost eliminată în primul tur al turneului de categorie Premier de la Toronto, dotat cu premii totale de 2.377.305 dolari. Americanca de 35 de ani a fost învinsă în două seturi, scor 6-0, 6-3, de germanca Sabine Lisicki, într-o partidă disputată luni.

TORONTO 2015. Cea mai mare dintre surorile Williams, cap de serie numărul 14 și finalistă a ediției de anul trecut a turneului canadian, care a avut loc la Montreal, a comis șapte duble greșeli și nu a reușit să concretizeze cele două mingi de break pe care le-a avut pe parcursul partidei.

Citește și: Surpriză! Ce a făcut Halep înaintea turneului de la Toronto

TORONTO 2015. Sabine Lisicki, ocupanta locului 24 ATP, o va înfrunta în turul următor pe câștigătoarea partidei dintre cehoaica Barbora Strycova și americanca Varvara Lepchenko.

TORONTO 2015. Din cauza ploii care a căzut aproape fără întrerupere, doar două meciuri s-au putut disputa în prima zi a competiției de la Toronto. În celălalt joc de luni, italianca Flavia Pennetta a învins-o cu 6-4, 6-1 pe canadianca Gabriela Dabrowski.

TORONTO 2015. Flavia Pennetta o va avea ca adversară în turul următor pe principala favorită de la Toronto, americanca Serena Williams, numărul 1 mondial, calificată direct în turul secund, la fel ca celelalte favorite, între care și românca Simona Halep, cap de serie numărul 2.

Vezi și: Traseu infernal pentru Halep în turneul de la Toronto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel