Ponta: Ghiță a greșit! Poate fi exclus din PSD

Prim-ministrul Victor Ponta a vorbit la DC News Live despre o eventuală excludere a lui Sebastian Ghiță din PSD.

"A greșit! Cred că Sebastian Ghiță trebuie să înțeleagă că o organizație merge după anumite reguli, nu doar după regula singulară a lupului singuratic. Inclusiv în ceea ce îl privește pe el, sunt foarte mulți colegi care spun că poate trebuie să ne despărțim de Sebi Ghiță, poate că dacă nu înțelege ce înseamnă proiectul nostru, îi spunem mulțumim, e colegul nostru, a fost alături de noi, dar, de asemenea, ne despărțim", susține Victor Ponta.

Întrebat de Bogdan Chirieac dacă PSD-ul dorește să se despartă de Sebastian Ghiță, fiind unul dintre tinerii promițători, Victor Ponta a răspuns:

"De acord. Dacă se integrează într-o echipă, da, este promițător. Dacă de fiecare dată o ia înaintea plutonului, la un moment dat, va pierde echipa."

Conflict între Liviu Dragnea și Sebastian Ghiță?

"Din câte știu eu, nu! Și abia e un conflict politic între mine și Segi Ghiță! Suntem prieteni. Dar nu sunt de acord cu lucrurile, sau modul în care el face anumite lucruri pe scena politică. Și i-am spus și știe. O idee de echipă presupune să merg în același ritm cu toată lumea. Dacă mereu o iei înainte, înapoi, la stânga, la dreapta și mai e un lucru pe care el îl știe și eu îl știu. Faptul că orice spune Sebi Ghiță, se consideră că am spus eu. (...) Relația personală este relație personală, proiectul politic este însă altceva", a mai spus acesta pentru DC News.

Vezi AICI interviul integral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel