Fotbalul revine la CSA Steaua! Armata își face echipă

Foto: digisport.ro
Foto: digisport.ro

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a făcut un prim pas important spre redeschiderea secției de fotbal și îndeplinirea uneia dintre cele mai mari dorințe ale fanilor echipei "roș-albastre".

Steaua nu mai joacă în Ghencea din primăvară, și-a pierdut sigla și suporterii, iar situația palmaresului este încă neclară: Gigi Becali susține că e al societății sale, în timp ce Armata afirmă că omul de afaceri nu l-a preluat niciodată și că nu ar avea cum să-l dețină.

Cei mai radicali fani au apelat tot la Armată și au scris pe zidul bazei sportive din Bulevardul Ghencea: "VREM ECHIPĂ", cu cuvintele despărțite de sigla primordială a clubului înființat în 1947: o stea roșie cu un contur galben, așezată pe fond albastru și având în mijlocul ei litera A.

Oficialii CSA au făcut un prim pas în acest sens și le dau noi motive de speranță suporterilor care cer ca Steaua să renască în cadrul Armatei, scrie digisport.ro. La finalul lunii august, Clubul Sportiv al Armatei va organiza o selecție pentru copiii născuți între anii 2001 și 2006.

"CSA Steaua București redeschide porțile Centrului de Fotbal pentru copii și juniori

Acțiunea de selecție a copiilor și juniorilor care se vor pregăti în cadrul Centrului de Fotbal va avea loc în perioada 24-30 august 2015 la stadionul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, zilnic, între orele 08.30 – 12.30 și 16.00 – 19.00.

La selecție sunt așteptați, în echipament sportiv, copiii născuți între anii 2001 – 2006 inclusiv. Toți trebuie să prezinte o adeverință medicală prin care se certifică faptul că sunt apți pentru efort fizic, pentru a putea susține probele de efort impuse", a anunțat, vineri, conducerea CSA Steaua, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Citește și: Explicațiile lui Colțescu pentru deciziile contestate din Astra - Steaua 2-0

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel