Zoofililor moldoveni li se vor potoli poftele: S-au solicitat capre de rasă de la UE

Întrucât un număr foarte mare de femei din Republica Moldova și-au părăsit căminele conjugale pentru a munci în spațiul UE, tot mai mulți bărbați ajung să aibă relaţii sexuale cu animalele. De aceea, asociaţia obştească „Moldova Mea” solicită, într-o scrisoare adresată șefului Delegaţiei Uniunii Europene din Moldova, Dirk Schuebel, ca persoanele cele mai discriminate din Republica Moldova, zoofilii, să fie ajutați cu capre de rase.

„În legătură cu obsedarea Parlamentului European faţă de minorităţile sexuale din Republica Moldova, trebuie să vă comunicăm că am făcut o monitorizare a vieţii pe care o au persoanele cu orientare sexuală netradiţională în Republica Moldova şi am constatat că cei mai discriminaţi sunt zoofilii, care nu beneficiază de niciun fel de ajutoare. Aceşti oameni sunt cei mai nefericiţi şi nedreptăţiţi", a declarat preşedintele Asociaţiei „Moldova Mea"Fiodor Ghelici, la o conferinţă de presă, citează România TV.

În opinia lui Ghelici, mulți moldoveni ajung să întrețină relații sexuale cu animalele pentru că un număr mare de femei au plecat peste hotare, lăsând acasă bărbaţii care trebuie să se ocupe de gospodărie. „Aceşti bărbaţi duc insuficienţă de sex, iar lipsa de relaţii sexuale provoacă nervozitate, beţie, impotenţă”.

Deoarece Dirk Schuebel insistă ca Republica Moldova să adopte Legea antidiscriminare, care include şi un capitol despre minorităţile sexuale, iar autoritățile centrale din stat nici măcar nu se preocupă de problemele cu care se confruntă zoofilii, Fiodor Ghelici nu înțelege de ce oficialul UE evită să dezbată și situația celor mai nedreptățiți din lista minorităților sexuale.

Adoptarea Legii antidiscriminare este o condiţie impusă de UE în dialogul pentru liberalizarea regimului de vize, iar proiectul de lege se află la Guvern, în pofida faptului că multe voci, mai ales din sânul Bisericii se opun legalizării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel