ZODII cu care niciodată NU ar trebui să te cerți

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Există anumite semne zodiacale cu care n-ar trebui să te cerți niciodată.

Berbec
Nu contează dacă au dreptate sau nu, Berbecii sunt luptători adevărați, iar lupta pe care o duc este de obicei alimentată cu furie și agresivitate. Când te cerți cu un Berbec, te cerți cu ego-ul în persoană. Iar acest ego nu va ceda prea ușor. Berbecii sunt persoane inteligente, dar jocul lor nu este niciodată curat.

Balanță
Te gândești să te cerți cu o Balanță? Fără nicio îndoială, ai să pierzi, pur și simplu pentru că acestea sunt "echipate" cu un mecanism de supraviețuire ce nu le va permite să își arate întreaga putere, astfel că ele tind să aibă un comportament pasiv-agresiv. Te vor învinge, și o vor face cu zâmbetul pe buze. Balanțelor nu le place să se certe. Și nu o vor face. Te vor asculta și vor zâmbi în timp ce tu te vei certa din răsputeri.

Leu
Ei bine, era de așteptat. Leii nu suportă să greșească. Și în cazul lor, problema este mândria. Este adevărat ce se spune, Leii sunt egomaniacii zodiacului, își doresc să fie în centrul atenției și au mereu dreptate. Dacă plănuiești o ceartă cu un Leu, trebuie să știi că acesta te va manipula, atât pe tine cât și cuvintele tale, și te va face să te simți prost pentru simplul fapt că le-ai spus.

Fecioară
Cine s-ar fi așteptat la asta? O Fecioară, cel mai probabil. Fecioarele, perfecționistele, văd perfecțiunea doar în ceea ce consideră ele. Însă, de multe ori, ceea ce cred ele s-ar putea să nu aibă legătură cu realitatea, cel puțin nu cu realitatea ta. Cu toate acestea, Fecioarele au o mulțime de argumente și nu dau înapoi când e momentul să le spună. De ce nu e bine să te cerți cu o Fecioară? Ele consideră că te știu mai bine decât te știi tu pe tine. Poți să te pui cu asta? În loc să încerci, când vine vorba de ceartă cu o Fecioară, mai bine zâmbești, dai din cap și aștepți să se oprească din vorbit.

[citeste si]

Gemeni
Gemenii vor să salveze lumea, potrivit elle.ro. Atitudinea lor lasă impresia că își doresc să fie buni și să facă bine tuturor. Asta, bineînțeles, dacă ești în totalitate de acord cu ei. Ei nu se ceartă, ei te "salvează". Este de datoria lor să te facă să vezi lucrurile cum trebuie, chiar dacă felul în care tu le vezi este perfect. Nu este nimic mai enervant decât o persoană care crede că știe ceea ce este bine pentru tine, fără ca măcar să ia în considerare faptul că tu știi asta cel mai bine. Dacă vrei să simți că nimic din ceea ce știi tu nu este în regulă, ceartă-te cu un nativ Gemeni. Vei observa că ei nu te ascultă, ci doar încearcă să treacă un nume în plus pe lista de persoane pe care le-a salvat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel