ZODII care te vor părăsi pentru ceva mai bun

Rodica Mitu / 29 dec 2017 / 20:03 Salveaza PDF Comentarii

Caracteristicile semnului zodiacal pot spune multe despre modul în care persoanele se raportează la persoana iubită.

Gemeni

Dacă eşti îndrăgostit/ă de un Geamăn, ai face bine să fii spontan/ă. Gemenii iubesc să fie stimulaţi mental, aşa că nu îţi fie teamă să discuţi cu ei teme interesante sau neobişnuite. Dacă te joci cu natura lor nestatornică şi curioasă, ai mai multe şanse de a rămâne în relaţie.

Berbec

Berbecul este aventuros şi o personalitate puternică. Un Berbec se distrează, se bucură de lumina reflectoarelor sau se implică în conversaţii intense. Ei simt lucrurile profund, dar au tendinţa de a se stinge la fel de repede cum s-au şi aprins. Sunt persoane loiale prin natura lor, dar această loialitate nu e oferită prea uşor şi prea repede. Trebuie să îi câştigi interesul şi acest lucru poate dura mult timp. Mulţi oameni vor renunţa la încercarea de a câştiga un Berbec.

Fecioară

Dacă o Fecioară simte că partenerul ei îi stă în cale şi o împiedică să îşi trăiască viaţa exact aşa cum alege, e foarte probabil să se îndepărteze.  

[citeste si]

Scorpion

Potrivit eva.ro, scorpionul are sentimente profunde, dar e foarte conştient de sine şi ştie ce vrea într-o relaţie. El poate vedea iniţial o imagine a ceea ce îşi doreşte, dar pe parcurs ce te cunoaşte ar putea să realizeze că s-a înşelat şi nu va ezita să plece.  

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26