ZODII care te pot convinge să faci absolut orice

Unele zodii sunt mai pricepute în arta persuasiunii, în timp ce altele nu stăpânesc deloc această metodă.

Iată care sunt cele mai convingătoare zodii:

1. Berbec
Nativele din zodia Berbec o să te convingă de faptul că te vei distra pe cinste făcându-le pe plac și, mai mult, îți vor spune și cum te vor recompensa după ce le faci favorul. Sunt persoane care nu acceptă niciun refuz, așa că ar fi bine să te ferești de furia lor atunci când primesc „nu" ca răspuns.

2. Leu
Femeia din zodia Leu se așteaptă să fie tratată ca o regină. Ca să te convingă să îi faci pe plac, se va comporta ca un copil râzgâiat până când vei ceda, iar ea va obține ceea ce își dorește. Dacă ești partenerului unui Leu, îl poți domoli oferindu-i foarte multă afecțiune și romatism.

3. Pești
Dacă refuzi vreodată vreun din zodia Pești, pregătește-te să îți prezinte, cu orice ocazie, care sunt motivele pentru care ar fi trebuit să spui da. Te va face să te simți foarte vinovată că l-ai refuzat, iar acest lucru poate deveni enervant.

4. Scorpion
Modul iubitor de a se comporta al femeilor Scorpion va face pe oricine să le cadă în capcană. Știu să se poarte impecabil, încât nici nu te-ai gândi care sunt adevăratele lor motive.

5. Gemeni
Nu dezamăgiți niciodată un nativ din zodia Gemeni! O să vă simțiți groaznic. O să vedeți cum i se umezesc ochii, chiar dacă spune că vă înțelege decizia. Dar, dacă acceptați să le faceți pe plac, vă vor recompensa cu cel mai luminos și mai frumos zâmbet, care poate bucura și cea mai morocănoasă persoană.

6. Săgetător
Metoda specifică femeii Săgetător este să te convingă că, făcându-i pe plac, te vei distra de minune. Indiferent că e vorba despre a merge cu ea într-o vacanță sau la o piesă de teatru, te va convinge că o să te simți minunat dacă mergi cu ea. Și, pe bună dreptate, Săgetătorii chiar știu să se distreze foarte bine.

[citeste si]

7. Balanță
Când vine vorba despre a lua o decizie, potrivit elle.ro, Balanțele întâmplină dificultăți din cauză că sunt firi foarte nehotărâte. Așa că dacă reușește să se decidă că vrea ceva, ar fi bine să îi faci pe plac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel