ZODII care suferă cumplit. Sunt martirii zodiacului

Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești
Daniela Simulescu (astrolog), LUNĂ NOUĂ: Scrie suma pe care ți-o dorești

Despre unii oameni se spune că sunt martirii zodiacului, deoarece suferă în tăcere. De asemenea, ei nu știu ce înseamnă disprețul sau mânia.  

Rac

Cel mai sensibil semn al zodiacului este și cel mai bun la suflet. A fost înzestrat cu o uriașă capacitate de a ierta. Suferă cumplit atunci când iubește, dar nu există reciprocitate, când nu i se răspunde cu aceeași măsură. Chiar și așa, e capabil de iertare. Poate să îndure umilințe crunte doar de dragul persoanei iubite.

Pești

Pești este o altă zodie în care se nasc oameni foarte sensibili. Suferă enorm dacă le-ai trădat încrederea, însă nu sunt răzbunători. Își vor plânge durerea în tăcere și nimeni nu va ști prin ce chinuri cumplite trec. Sunt iertători, iar cel care se întoarce la ei va avea numai de câștigat.

[citeste si]

Săgetător

Săgetătorul e cu capul în nori mai mereu și ai zice că nici nu-i pasă de nimic de pe lumea această, potrivit ele.ro. Cu toate acestea, trebuie, el suferă la intensitate maximă, apoi îi trece repede. Nu e genul de om răzbunător, însă se închide în sine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel