ZODII. Aspecte legate de relaţii ce scot din minţi zodiile

Există o serie de aspecte legate de relaţii ce scot din minţi zodiile.

Berbec
Nimic nu îi enervează mai tare pe Berbeci decât un partener leneș, care nu face altceva decât să stea închis în casă. De asemenea, nu suportă oamenii dependenți: lor le place libertatea și iubesc provocările.

Taur
Cele mai importante calități în viziunea unui Taur sunt stabilitatea și ordinea. Din acest motiv, el nu ar putea avea o relație cu un partener impulsiv, care face lucrurile fără să se gândească.

Gemeni
Cei născuți în zodia Gemeni iubesc să petreacă tot timpul și să cunoască lume nouă, de aceea au nevoie de un partener care să le înțeleagă nevoia de distracție. Ar prefera opusul lor, în sensul ca si-ar dori ca partenerul lor să fie o persoană serioasa. Gemenilor nu le place să meargă însoțiți la evenimente deoarece ar fi obligați să stea tot timpul cu iubiții lor și nu ar putea socializa cu restul lumii.

Rac
Dintre toate zodiile, Racii sunt cei mai familiști și cei mai loiali prietenilor lor. Din acest motiv, nu ar putea fi într-o relație cu cineva care nu se înțelege cu cei dragi lor.  

Leu
Leii adoră să fie admirați si au nevoie de cineva care să îi laude și să le reamintească constant că sunt cei mai buni și cei mai frumoşi.

Fecioară
Firi practice și responsabile, ele iubesc ordinea și au nevoie de un partener matur și responsabil. O persoană iresponsabilă și copilăroasă nu este o alegere bună pentru o Fecioara. Se spune că opusele se atrag, dar acesta nu este cazul Fecioarelor. Ele au nevoie de cineva organizat, cu care să aibă o relație echilibrata.

Balanţă
Si Balanțele sunt persoane foarte sociabile și își doresc un partener cu care să meargă la petreceri și cu care să se distreze constant. Nu ar putea fi cu cineva introvertit și timid, care stă acasă tot timpul. Daca ești antisocial, nu încerca să ai o relație cu o Balanta pentru că nu va merge.

Scorpion
Este adevărat că Scorpionii sunt foarte posesivi și suspicioși, dar dau dovadă de loialitate dacă țin la cineva. De aceea, ei nu suportă că partenerii lor să le ascundă anumite lucruri și să nu fie complet sinceri. In cazul în care ai mințit un Scorpion, acesta nu va mai putea avea încredere în ține niciodata.

Săgetător
Zodie care prețuiește aventură și independența, Săgetătorul își dorește alături pe cineva la fel că el. Vrea o relație plină de momente spectaculoase și de călătorii neașteptate, nu una monotonă și comuna.

[citeste si]

Capricorn
Practici și responsabili, Capricornii sunt independenți și își doresc să fie șefii într-o relatie. Vor să dețină controlul absolut și preferă să aibă un partener supus. De asemenea, nu ar putea fi cu cineva iresponsabil, care nu știe ce vrea de la viata.

Vărsător
Varsatorii sunt foarte inteligenți și foarte sarcastici. Au nevoie de o persoană care să le accepte comentariile răutăcioase fără să se supere. Le plac oamenii deschiși la minte, care încearcă tot timpul ceva nou. Varsatorii isi doresc că partenerii lor să aibă aceleași valori morale și nu ar putea avea o relație cu cineva lipsit de principii.

Peşti
Fiind cele mai sensibile persoane, Peștii au nevoie de cineva care să le arate afecțiune tot timpul, scrie elle.ro. Nu vor să fie cu oameni care nu își manifestă sentimentele și disprețuiesc gesturile de afecțiune. De asemenea, Pestii nu ar putea iubi pe cineva care încearcă să îi schimbe și nu îi acceptă așa cum sunt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel