ZODII 2018. Cine se va îndrăgosti în ianuarie

Trei zodii au șanse uriașe să se îndrăgostească în ianuarie 2018.

Gemeni

Te îndrăgostești de o persoană căreia altădată nu i-ai fi acordat nici cea mai mică atenție. Acum însă ți se pare brusc fermecătoare și ții cu tot dinandinsul să ii arăți asta. Doar că nu e chiar ceea ce cauți cu adevărat, iar euforia și fluturii din stomac vor dispărea și te vei lecui mai repede decât ți-ai fi imaginat. Rămâne însă emoția trăită intens.

Scorpion

Cupidon te-a trecut pe lista în ianuarie, iar săgeata lui te va atinge mai repede decât ți-ai fi imaginat. Poate chiar de Revelion să fi cunoscut o persoană care ți-a transmis semnale că te place, iar acestea au trezit o oarecare emoție. Lucrurile se vor concretiza în următoarele zile, când va veți reîntâlni și când veți vorbi deschis despre ceea ce simțiți. Și sunt șanse mari chiar să faceți marele pas anul acesta.

[citeste si]

Capricorn

Se anunță o călătorie în care întâlnești pe cineva care e chiar pe gustul tău, potrivit ele.ro. Clar e născut în Taur sau Fecioara. Și dacă ești singură, și dacă ești căsătorită, te vei îndrăgosti atât de tare, încât vei fi în stare să renunți la tot, inclusiv la orașul în care locuiești și la jobul pe care îl ai că să poți trăi alături de persoană iubita. Nu îți stă deloc în fire să te comporți astfel, motiv pentru care toți cei care te cunosc vor fi uimiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel