Ziua Internațională a Animalelor: Demonstrație de câini comunitari, inaugurarea unui padoc pentru câini fără stăpân și o expoziție de desene

vier pfoten_mihai vasile
vier pfoten_mihai vasile

Ziua Internaționala a Animalelor se sărbătorește, marți, 4 octombrie, alături de elevii de la Școala generală198, din București, unde vor avea loc o demonstrație de câini comunitari, inaugurarea unui padoc pentru câini fără stăpân și o expoziție de desene.

Mulan, Tucă și Tibi, cei trei căței inclusi în programul Vier Pfoten de terapie asistată de animale, vor performa exerciții de disciplină și aport, dar și alte elemente incitante pentru copii. Echipa canină Câini pentru Oameni e compusă din trei foști câini fără stăpân, special antrenați pentru astfel de evenimente, dar și pentru a ajuta copii cu diverse nevoi speciale să se refacă sau să-și îmbunătățească vizibil starea de sănătate.

În aceeași zi va fi inaugurat un padoc pentru câini maidanezi adoptați de școală. Acesta a fost construit și instalat pe cheltuiala Fundației VP, care asigură și tratamentul medical al câinilor. Ziua Internațională a Animalelor va fi marcată și printr-o expoziție de desene realizate de copii, pe tema ”Animalul meu preferat”.

Școala generală 198 din cartierul Militari este inclusă, din 2005, în programul Vier Pfoten ”Copiii învață să protejeze animalele”, desfășurat la nivelul claselor a III-a și a IV-a.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel