Zece metode să te menții slabă

Într-un articol postat joi pe blogul personal, jurnalista Andreea Sava ne dezvăluie cum pot femeile să se mențină slabe.

"Una dintre cele mai mari probleme este variația de greutate. Mai ales în timpul iernii și al sărbătorilor, mulți se îngrașă. Și poate mai greu decât să slăbești este să nu te îngrași la loc. Nu spun că e ușor să dai jos kilogramele, mai ales când ele sunt în număr considerabil, dar, după atâta chin, cea mai mare groază este ca totul să fie degeaba. Eu știu cum e. Am trecut prin asta deși nu am avut de dat jos zeci de kilograme. Dar tot n-aș vrea să mai arăt ca înainte. Plus că variațiile de greutate nu sunt prea bune pentru sănătate, ca să nu mai vorbim despre efectele asupra pielii care nu sunt deloc estetice", a scris ziarista.

1. Ține-ți sub control nivelul de zahăr din organism

Dacă reușești asta, își vei menține stabilă și greutatea. Variațiile nivelului de zahăr duc la depozitarea de grăsimi la nivel subcutanat. Un nivel stabil al zahărului din sânge va duce la reducerea semnificativă a nevoii de dulce iar organismul va arde grăsimile eficient.

[citeste si]

Pentru asta trebuie să faci câteva schimbări în modul în care mănânci. Mai precis, să înlocuiești glucidele nocive cu cele de bună calitate. 

2. Mănâncă proteine la micul dejun

Dimineața, prin micul dejun, îi dai un impuls metabolismului. Proteinele stimulează arderile, reglează nivelul de zahăr din sânge și dau o senzație de sațietate de durată.

3. Mănâncă multe fibre

Pe care le găsești, în special, în legume dar și în alte alimente. Fibrele favorizează tranzitul intestinal deci digestia.

4. Pune-ți ordine în modul de a mânca

Este schimbarea esențială care, de altfel, te și ajută să slăbești sănătos. Un program haotic te va face să mănânci mai mult, alimente de proastă calitate care te vor îngrășa și-ți vor provoca și probleme de sănătate. Continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel