X Factor. Cristian Nistor: Va fi ultimul examen pentru mine

X Factor, jurați
X Factor, jurați

Cunoscut în lumea muzicii din România de mai mulți ani, Cristian Nistor a fost prezent până acum în competiții precum Cerbul de Aur sau Eurovision. Descurajat de rezultate, acesta a decis să participe la audițiile ”X Factor”, un ultim ”examen” al carierei sale. 

Cristian Nistor devenea cunoscut în urmă cu 11 ani după ce a lansat piesa "Coji de portocală", împreună cu Simona Nae. Deși piesa încă le este cunoscută multora, numele lui Cristian are rezonanță doar în grupuri restrânse din lumea muzicală din România.

"Am avut o piesă acum vreo 11 ani, „Coji de portocale". Este o marcă ce mă reprezintă, a prins foarte bine atunci și chiar am fost surprins să văd că încă se mai ascultă și în zilele noastre. Între timp am tot făcut muzică, însă cât a ajuns la public nu a ținut mereu de mine", a mărturisit Nistor, care a decis ca anul acesta să participe la audițiile X Factor.

"Mă ocup cu muzica de la 17 ani, îmi doresc să fiu din nou pe scenă, să simt oamenii, să pot transmite. Ar fi cele mai fericite momente ale vieții mele. Cu siguranță X Factor poate să fie o reinventare a mea", spune Cristian, care a mai participat până acum la competiții de amploare, precum "Cerbul de aur" sau "Eurovision". Cu toate acestea, cariera sa nu a luat avânt cu adevărat, ceea ce la descurajat și, la doar 31 de ani, se gândește să caute o altă pasiune în care să își investească timpul și eforturile.

"Nu e chiar ca la școală, dar X Factor este tot un soi de examen, poate ultimul pentru mine din categoria de interpretare pentru că au trecut anii peste mine, nu mai am 17 ani, încep să îmbătrânesc. Mă gândesc că poate ar fi cazul ca un fotbalist să atârne ghetele în cui în ceea ce privește participarea la concursuri", a povestit descurajat Cristian Nistor, cel care a compus în ultimii ani melodii pentru unii dintre cei mai mari artiști din România.

Experiența în muzică și siguranța pe care ar trebui să o aibă pe scenă au fost anihilate de presiunea pe care Cristian Nistor a pus-o pe șansa sa la audițiile X Factor și de miza importantă pe care această etapă o reprezintă pentru întreaga sa carieră. Cum s-a descurcat și ce l-au sfătuit Delia, Carla's Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr., telespectatorii pot afla vineri seara, de la ora 21.15, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii X Factor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel