Whitney Houston, 1963-2012

Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat purtătorul  de cuvânt al artistei, Jill Fritzo. Acesta nu a vrut să ofere detalii despre motivul decesului artistei şi a declarat: "Din nefericire, este adevărat".

Autor: Anca Murgoci

Whitney Houston a câştigat şase premii Grammy. Cântăreaţa a fost găsită moartă într-o cameră de hotel unde se cazase în aşteptarea unei petreceri organizate înainte de premiile Grammy.

Whitney Houston cu bărbatul care i-a descoperit talentul muzical. Producătorul Clive Davis i-a oferit divei la vârsta adolscenţei un contract cu Arista Records (casă de discuri).

Whitney Houston a cântat în anul 1984 alături de Jermaine Jackson pentru telenovela "As The World Turns".

Fotbalistul Randall Cunningham şi actorul Eddie Murphy au fost partenerii de viaţă a divei, dar singurul său soţ a fost Bobby Brown. Cei doi s-au întâlnit la o decernare de premii şi s-au căsătorit în anul 1992. Căsătoria lor a fost zbuciumată pentru că el a a avut probleme cu legea şi a fost arestat. De asemenea, cei doi soţi au avut probleme cu drogurile.

Diva a avut o fetiţă cu Bobby Brown (acesta din urmă are şi alţi trei copii din relaţiile anterioare). Bobbi Kristina Houston Browns-a născut în 1993, la un an după căsătoria părinţilor săi. În 2007, când cei doi au divorţat, adolescenta a rămas în custodia mamei.

Whitney Houston a fost una dintre cele mai bune voci din lumea muzicii. Acest lucru a fost recompensat prin mai multe premii Emmy, Grammy, Billboard Music sau American Music.

Cea mai iubită divă din anii 9o şi până în prezent a recunoscut că a consumat marijuana, cocaină şi cantităţi mari de alcool.

Whitney Houston îşi pregătea revenirea pe marile ecrane. Diva terminase filmările la "Sparkle", un musical care se află în acest moment în montaj şi urmează să aibă premiera în Statele Unite ale Americii pe data de 10 august 2012.

Sursa: BBC

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel