Urmărește emisiunea live



Vrei să te căsătorești? Vezi ziua în care este este bine să-ți faci nunta

Ziua nunții are o importantă aparte întrucât poate influența întreg parcursul căsniciei. Conform teoriei numerologilor ziua de naștere și numele dumneavoastră vă influențează starea karmică, iar aceasta din urmă va determina trăsăturile dumneavoastră de personalitate.

Numărul destinului pentru data nunții se calculează însumând toate cifrele. Cifrele numărului obtinut se vor aduna. Pentru a vă face să întelegeți mai bine această metodă de calcul, vă voi da un exemplu: dacă tu și soțul tău v-ați hotărât să vă căsătoriți în data de 9 septembrie 2015, cifra destinului se va calcula astfel: 9+0+9+2+0+1+5=26. A doua etapa: 2+6=8

Cifra 1: mariajul dumneavoastră va fi dominat de neînțelegeri din cauza egoismului. Fiecare va încerca să-și impună punctul de vedere și să își domine partenerul. Dacă unul din dumneavoastră cedează, mariajul ar putea ajunge la un final frumos, altfel mă tem să nu ajungeți la un divorț iminent.

Cifra 2: veți avea o căsătorie plină de suișuri și coborâșuri. În prima parte a căsniciei totul va merge ca pe roate, în timp ce în a doua parte a mariajului veți întâmpina probleme de comunicare și chiar probleme financiare. Negestionate eficient, acestea v-ar putea aduce conflicte și certuri cu soțul dumneavoastră. Comunicarea e cea mai bună soluție.

Cifra 3: este cea mai benefică cifră a destinului. Mariajul dumneavoastră va fi mai ceva ca în basme. Veți avea parte de întelegere, iubire,respect, comunicare – toate ingredientele necesare unei căsătorii de succes. Cifra trei mai este numită de numerologi și „cifra basmelor".

Cifra 4: este guvernat de Marte şi semnifică o nemaipomenită oportunitate atât în viaţa personală, cât şi în cea socială, ori profesionala , într-un astfel de cuplu, unul dintre parteneri se poate sacrifica pentru cariera celuilalt. Unul dintre soți va trebui să renunțe la independența financiară și să își sacrifice întreaga viață, dedicându-se in toatalitate vieții de familie.

Cifra 5: nunta dumneavoastră va fi facută în secret. Disreți si retrași de ochii curioșilor, vă veți căsători in mare taina doar alaturi de câtiva prieteni si câteva rude. Nunta ar putea avea loc pe o plajă, într-o zonă exotică.

Citește articolul pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel