Vrăjitoarea Vanessa, cea care a escrocat-o pe Oana Zăvoranu, eliberată

vrajitoarea-vanessa
vrajitoarea-vanessa

Roxanei Lider, cunoscută ca vrăjitoarea Vanessa, acuzată că a escrocat-o pe Oana Zăvoranu, va fi eliberată din arest în urma deciziei de joi a Curții de Apel București.

"Vanessa" a cerut în 13 septembrie, la Tribunalul Ilfov, înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea. Instanţa a respins cererea Roxanei Lider, decizia fiind contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care a judecat miercuri recursul.

 Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au admis, joi, cererea Roxanei Lider şi au dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi localitatea Chitila, unde aceasta are domiciliul. Decizia instanţei este definitivă, astfel că Roxana Lider va fi cercetată în libertate.

 Mincă Rada, cunoscută ca vrăjitoarea Melissa, Sava Craiff Buzea şi Ion Constantin vor fi judecaţi în continuare în arest.

 Cei patru au fost trimişi în judecată în luna mai, în stare de arest, pentru escrocarea şi şantajarea Oanei Zăvoranu. Alături de aceştia sunt judecate alte şapte persoane, între care şi denunţătorul fostului procuror Maximilian Bălăşescu, acuzat de corupţie.

 Procurorul învestit iniţial cu soluţionarea cazului vrăjitoarelor, Maximilian Bălăşescu, a fost arestat, în 1 februarie, fiind acuzat că a cerut mită 300.000 de euro pentru a închide dosarul.

 După arestarea anchetatorului, cazul vrăjitoarelor a fost predat altor procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, care au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a Roxanei Lider, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi şantaj în formă continuată, Radei Mincă, pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, şantaj şi instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, a lui Sava Craiff Buzea, zis Manix, pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, şi a lui Ion Constantin, zis Şonot sau Şoni, pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi şantaj în formă continuată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel