Volkswagen, informație pentru toți posesorii din Europa

Producătorul Volkswagen AG va actualiza în Europa sistemele software la vehiculele echipate cu motoare diesel Euro 5 şi Euro 6 de la toate brandurile sale şi va oferi subvenţii celor care renunţă la vehiculele diesel mai vechi pentru unele noi, transmit EFE şi Deutsche Welle.

Vineri, Volkswagen a anunţat că vehiculele VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche şi brandurile de vehicule comerciale lucrează în acest moment la detaliile legate de subvenţii, astfel încât proprietarii de maşini echipate cu motoare diesel Euro 1,2,3 şi 4 să poată achiziţiona un model mai performant şi mai puţin poluant.

De asemenea, grupul auto va actualiza la toate brandurile sale sistemele software la vehiculele echipate cu motoare diesel Euro 5 şi o parte din cele cu Euro 6, nu doar în Germania ci şi în Europa.

"Cu acest pachet cuprinzător de măsuri vom reduce semnificativ emisiile de oxid de azot şi vom îmbunătăţi calitatea aerului", a afirmat şeful Volkswagen, Matthias Muller.

Companii cum ar fi Volkswagen, Daimler şi BMW se confruntă cu presiuni pentru reducerea emisiilor motoarelor diesel, în urma scandalului emisiilor (Dieselgate).

Producătorii auto Volkswagen, Daimler şi BMW au acceptat să actualizeze în Germania sistemele software la 5,3 milioane de vehicule diesel, pentru a reduce nivelul poluării. Costurile sunt estimate la cel puţin 500 de milioane de euro (592 de milioane de dolari).

[citeste si]

Marea Britanie şi Franţa intenţionează să interzică vânzărilor de autoturisme pe benzină şi motorină din 2040, când se vor comercializa doar vehicule electrice, ca parte a planului de reducere a poluării, în timp ce Tesla, cel mai mare producător auto în termeni de capitalizare bursieră, a livrat primilor 30 de clienţi - toţi angajaţi ai Tesla - cel mai nou model, sedanul Model 3, destinat să devină un automobil electric accesibil publicului larg.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel