Vodafone, anunț important pentru TOȚI românii

Vodafone a făcut un anunț important pentru toți clienții din România.

Vodafone România oferă, în weekend-ul 12-13 septembrie, internet gratuit și nelimitat tuturor utilizatorilor de servicii ale companiei.

De asemenea, în perioada 14 - 18 septembrie alte zile de internet gratuit de data aceasta celor care nu sunt clienții companiei. Anunțul a fost făcut miercuri, într-o conferință de presă, Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

'Supernet 4G este o combinație unică de algoritmi, tehnologii și frecvențe, ce poate fi folosit în diverse scopuri. Am început cu viteze ridicate pentru toți clienții noștri, am continuat cu o stabilitate superioară a conexiunii de internet pentru streaming și browsing optimizat. Acum, Supernet celebrează aceste realizări, aducându-i pe utilizatori, în același timp, pe internet.

Timp de două zile, cei peste opt milioane de utilizatori pot beneficia de experiența Supernet 4G, fără costuri suplimentare și fără limite. Astfel, le mulțumim tuturor pentru că sunt alături de noi, prin cele două zile în care le vom oferi cea mai mare experiență de internet gratuit din România', a spus Andrea Rossini, director, Consumer Business Unit, Vodafone România, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel