"Vocea României" - schimbări majore

VOCEA ROMÂNIEI 2016 - Vineri incepe sezonul sase Vocea Romaniei! Tudor, Loredana, Smiley si Moga si-au ocupat locurile in scaune, iar Pavel Bartos este pregatit sa le aduca telespectatorilor, incepand de maine, de la 20:30, spectacolul suprem al vocilor.

Pro Tv încearcă reducerea cheltuielilor de când cu noua conducere. Cea mai recentă victimă a economiilor din televiziunea înființată de Adrian Sârbu în 1996 este una dintre cele mai de succes show-uri ale postului

VOCEA ROMÂNIEI se întoarce și cu câteva modificări importante în format. Printre acestea, și reducerea numărului de gale live. Astfel, dacă în sezonul trecut show-ul a avut cinci ediții live (cu tot cu finală și semifinală), anul acesta vor rămâne trei, două semifinale și o finală.

Măsura a fost justificată prin introducerea unei runde noi, „knockout-ul", imediat după faza duelurilor. Fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Fiecare antrenor va avea misiunea de a alege un singur concurent dintre cei trei. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri, scrie romaniatv.net.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel