VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe, posibilă câștigătoare. Moment sublim la Pro TV-VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Oana Cenușe este o minune de fată. Are doar 16 ani, iar muzica îi este un fel de "prieten ascuns", după cum bine spune chiar ea. A venit la "Vocea României" pentru a demonstra că talentul ei este fabulos și a reușit ce și-a propus.

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. "Deși sunt micuță, pe scenă mă simt cu totul altfel. Simt că renasc. Părinții mei nu au talent muzical. În prezent, tata este șomer, iar mama este dispecer la o pizzerie. Mereu s-au chinuit să îmi ofere tot ce este mai bun, iar eu îmi doresc să le ofer înzecit din cât mi-au oferit ei mie", a spus Oana Cenușe.

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Înainte de a intra pe scenă, tatăl ei i-a urat să întoarcă patru scaune, lucru care s-a și întâmplat. Oana Cenușe a cucerit inimile tuturor.

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Fata a ales să cânte "Stone Cold". Momentul ei a fost sublim și a întors toate scaunele. Oana Cenușe l-a ales pe Tudor Chirilă pentru a face parte din echipa lui. Cu siguranță, Oana Cenușe are șanse pentru titlul de câștigătoare Vocea României 2017!

VOCEA ROMÂNIEI 2017: Oana Cenușe. Oana Cenușe a participat și la Nex Star, acolo unde a cucerit juriul cu interpretarea melodiei "Adagio" a Larei Fabian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel