Vocea României 2015: Listă finaliști

Vineri seară s-au aflat finaliștii pentru marea finală a show-ului Vocea României. Marea surpriză a venit din partea Loredanei, care a rămas fără reprezentant în faza finală. 

Finaliștii de săptămâna viitoare sunt Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Tomi Weissbuch, de la Marius Moga, și Toby Ibitoye și Michel Kotcha, antrenați de Smiley.

Smiley intră în cursa finală cu doi concurenți din echipa sa

Pentru marele premiu și trofeul Vocea României se vor lupta săpămâna viitoare doar trei antrenori. Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă au reprezentanți în etapa finală, ghinionistă fiind colega acestora, Loredana, care a rămas fără concurent în urma voturilor din această seară.

Cei mai votați de către public în această seară au fost elevii lui Smiley. Toby Ibitoye a cucerit publicul cu o interpretare emoționantă a melodiei "Make It Rain", cântată de Ed Sheeran. Colegul său, Michel Kontcha a cântat într-un mod original melodia celor de la Jackson Five, ”Who's Loving You".

Chirilă și Moga au câte un reprezentant în etapa finală

Tudor Chirilă rămâne în cursa pentru trofeu cu Cristina Bălan, care a reușit să pătrundă în inimile telespectatorilor și să obțină votul lor în urma unei interpretări inedite a melodiei Jesus Christ Superstar. Marius Moga ascende și el în competiție alături de Tomi Weissbuch, care a reușit să iasă învingător din duelul cu eleva lui Chirilă, Tincuța Fernea cu o melodie de-a lui Smiley, ”Preocupat cu gura ta”. 

Loredana nu a avut publicul în seara aceasta de partea sa, întrucât ambii concurenți din echipa sa, Mihai Rait Dragomir și Antonio Fabrizi au părăsit concursul. 

Finaliștii de la Vocea Romaniei au fost aleși prin dueluri încrucișate, astfel că fiecare antrenor a ales un concurent dintr-o altă echipa pentru a se duela cu unul din echipa sa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel