Vladimir Putin nemuritor? Vezi dovada care a început să circule

Potrivit unui articol publicat de The Telegraph, teoreticienii conspirației au decis că liderul rus este nemuritor din cauza unei imagini de acum 100 de ani, în care personajul din imagine arată exact ca președintele. 

Răspunsul este bineînțeles, nu. Acesta nu este  nemuritor, contrar conspirațiilor relatate de unii teoreticieni.

În presa străină și-a făcut apariția o fotografie, care arată că președintele rus ar fi supraviețuit timp de 100 de ani, înfățișarea sa rămânând neschimbată. 

Prima poză, realizată în 1920 ilustrează un soldat rus, care seamănă izbitor cu actualul lider al țării. Cealaltă fotografie, îl surprinde în anul 1941 pe un soldat rus, care de asemenea, seamănă în mod straniu cu Putin, dar și cu cel despre care am discutat mai devreme care era în poza din 1920. 

Poate cheia pentru o viață îndelungată sunt cursele de echitație la bustul gol sau menținerea sa în formă și sănătos  prin participarea la o varietate de sporturi.

Teoreticienii conspirației au sugerat că existența acestor fotografii este mai mult decât o coincidență, sau este pur și simplu vorba de corpul său sănătos - ei cred că liderul rus ar putea fi nemuritor.

"Pe rețelele sociale circulă imagini din 1920 și 1941, iar unii oameni susțin că acestea sunt poze cu dl Putin”.
"De fapt, susținătorii tezei care consideră că Putin este atotputernic și nemuritor au lansat o poveste. Această narațiune susține că președintele lor este o creatură mitică care se află pe planeta noastră de sute, daca nu mii de ani."

Aceasta nu este prima dată când domnul Putin a fost ”acuzat” de a fi nemuritor.
BuzzFeed a sugerat la începutul acestui an că liderul rus ar putea, de fapt, să fie modelul și inspirația pentru opera de artă, ”Mona Lisa”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel