Vieți fabuloase pentru copiii Wall Street, începând cu fiul lui Soros

Viețile copiilor de multimilionari de pe Wall Street sunt demne de invidiat.

Viețile copiilor de multimilionari de pe Wall Street sunt demne de invidiat. Copiii celebrilor oameni de afaceri din SUA sunt oameni remarcabili care au călcat pe urmele părinților lor. Printre aceștia se numără și fiul lui George Soros, Alexander Soros, care și-a făcut o reputație de filantrop, la fel ca tatăl său.

Alexander Soros, în vârstă de 28 de ani, este un donator politic chiar din timpul facultății. A absolvit facultatea în 2009 și a urmat un Doctorat în Istoria Europeană Modernă la Universitatea din California. În plus, are și o fundație socială pe numele lui, scrie Businessinsider.

Brian Tepper, fiul CEO-ului Appaloosa Management, David Tepper Brian este programator IT în industria jocurilor, are studii superioare în cibernetică la Full Sail University din Winter Park, Florida.

VEZI ȘI: Premierul Ponta s-a întâlnit cu George Soros la Palatul Parlamentului

Laura Dimon, fiica directorului JPMorgan, Jamie Dimon Laura este studentă la master la Columbia University Graduate School of Journalism. Articolele ei au fost publicare în The Daily Beast, The Huffington Post şi Morocco World News.

Matt Dalio, fiul miliardarului Ray Dalio, administrator de fonduri de investiţii la Bridgewater Associates. Matt este CEO şi şef de produse la Endless Mobile, o companie care construieşte software de smartphone-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel