Video-Chris Noth, probleme cu Tarom. Gest fabulos al actorilor de la Metropolis

Chris Noth, cunoscut pentru rolul său în serialul ''Sex and the city'',  trebuia să ajungă în România, duminică, pentru a fi prezent la spectacolul "Paganini", jucat la ora 19:00.

Chris Noth a avut probleme la venirea în România, unde dorise să ajungă la un spectacol de teatru. Piesa "Paganini", de Mick Davis, pentru care s-a deplasat la București Mr. Big, a început la Teatrul Metropolis la ora 19. Din cauză că Tarom a anulat unele curse internaționale, Chris Noth a fost nevoit să aștepte ore în șir pe aeroportul din Budapesta. Din respect pentru actorii români care îl așteptau și pentru regizorul Mick Davis, Noth a hotărât să nu renunțe la deplasare. Pentru că nu puteau întârzia spectacolul, actorii români au luat o decizie extraordinară. Au hotărât să joace piesa de două ori, odată la ora programată și, imediat după, pentru prieteni și pentru invitatul special, Chris Noth. 

Chris Noth a devenit cunoscut în România pentru rolurile sale Mr. Big din seria "Sex and the City", Mike Logan din "Lege si ordine" și soțul Juliannaei Margulies în "The Good Wife".

Un moment emoționant a avut loc în culise, la repetiții, când actorii piesei Paganini, în frunte cu Gelu Nițu, au luat legătura cu Chris, prin internet. 

Citește și: Cum l-am cunoscut pe Napoleon

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel