Viața bate filmul: O actriță de telenovele este acum prima doamnă a unui stat

O telenovelă cu final fericit. Așa ar putea fi condensată viața unei actrițe mexicane, care, după un debut în televiziune, în urmă cu 24 de ani, cu un rol modest într-o telenovelă, a devenit, în ultima lună a anului trecut, prima doamnă a Mexicului.

Angélica Rivera, starul din "Stăpâna" și "Tequila cu suflet de femeie" este frumoasa mexicană căreia șansa i-a adus, în 2010, în viața sa pe fostul guvernator al Mexicului, Enrique Peña Nieto, cel care avea să devină doi ani mai târziu președintele Mexicului, scrie perfecte.ro.

Actrița și-a început cariera la vârsta de 17 ani, în modeling, a debutat în 1989 în televiziune, însă succesul a venit șase ani mai târziu, odată cu rolul principal din telenovela "La Dueña" ("Stăpâna"), după care a mai interpretat și alte roluri binecunoscute și publicului din România, precum Angela Bellati în "Ángela" (1998) sau Teresa "Gaviota" Hernandez/Mariana Franco în "Destilando Amor "(2007).

Din prima căsătorie, oficiată în 1994 cu producătorul José Alberto Castro, Angélica Rivera a dat naștere atrei copii: Angélica Sofia (1996), Fernanda (1999) and Regina (2005). La doi ani după divorțul din 2008, actrița s-a recăsătorit cu fostul guvernator al Mexicului, Enrique Peña Nieto.

La doar câteva zile după fericitul eveniment, Angélica și-a anunțat retragerea din cariera artistică pentru a se dedica "marii responsabilități de a fi alături de soțul său și de copiii lor", potrivit unui comunicat oficial, actrița implicându-i și pe cei trei copii vitregi, rezultați din prima căsnicie a lui Nieto.

Actrița nu numai că s-a dedicat familiei, dar și-a folosit și șarmul pentru a-și susține soțul în politică, adoptând însă și un stil mai conservator și sobru, potrivit noului ei statut. O decizie înțeleaptă, mai ales că de la 1 decembrie 2012, de când Nieto a devenit președintele Mexicului, Angélica a devenit prima doamnă a acestui stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel