Vezi unde se află cei mai BOGAȚI oameni de pe PLANETĂ!

Asia_(orthographic_projection).svg
Asia_(orthographic_projection).svg

Țările din Occident pierd teren în fața Asiei în ceea ce privește topul celor mai bogați oameni din lume. Un sondaj realizat de revistaLista propusă oferă informații despre persoanele care au   venituri uriașe de miliarde de dolari. Cercetarea arată că, în lume erau, în luna ianuarie 2013, 1.453 de persoane cu o avere mai mare de 1 miliard de dolari. Dintre aceștia, 608 sunt în Asia, 440 în America de Nord și doar 324 în Europa.

Cel mai bogat om din lume rămâne mexicanul Carlos Slim. Averea fruntașului din listă ajunge să depășească 66 de miliarde de dolari. Pe locul doi al celor mai bogțti oameni din lume se află  Warren Buffet cu suma de 58 de miliarde de dolari. Amancio Ortega, fondatorul brandului Zara, are o avere estimată la 55 de miliarde de dolari. În ceea ce privește Asia, sondajul arata că cel mai bogat om este investitorul Li Ka-shing din Hong Kong, cu o avere de 32 miliarde de dolari.

Suma totală pe care o dețin cei mai bogați oameni din lume se ridică la nu mai puțin de 5.500 miliarde de dolari, aproape de volumul total al economiei japoneze înregistrat anul trecut.

Raportul arată că cele mai înfloritoare sectoare, aducatoare de profit, sunt telecomunicațiile, tehnologia informației și vânzarea cu amănuntul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel