Vezi înmormântarea lui Charlie Sheen, în „Doi bărbaţi şi jumătate“ - VIDEO

charlie-sheen
charlie-sheen

Un nou sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate" a debutat pe micile ecrane din America într-o notă tragi-comică, prezentând ceremonia de înmormântare a personajului jucat de Charlie Sheen.

Cele mai importante fiinţe din viaţa lui Charlie Harper, personajul interpretat de Charlie Sheen, au luat parte la ceremonia de înmormântare a craiului american. Nu au lipsit de la funeralii mama lui Charlie, fratele şi nepotul acestuia, menajear, dar şi o armată de foste iubite furioase.

Producătorul serialului, Chuck Lorre, a avut grijă ca "ieşirea din scenă" a actorului să fie una comică, aşa că mai toate personajele au făcut glumiţe pe seama lui Charlie şi a apucăturilor lui.

Cu toate acestea, afirmaţia şocantă a uneia dintre iubtele sale, care, se pare, a fost cu Charlie până la finalul vieţii lui, dă câteva indicii despre modul cum a murit Harper: "Corpul lui a explodat ca un balon plin cu carne", a spus una dintre iubite.

Charlie Sheen fost concediat de producătorul serialului, Chuck Lorre, după ce actorul a făcut mai multe remarci antisemite la adresa acestuia. Locul acestuia în producţie va fi luat de Ashton Kutcher, care va cumpăra casa lui Charlie Harper, după ce acesta din urmă moare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel