Vezi cum şi-a pus timpul amprenta asupra eroilor din serialul "Familia Bundy"

Timpul nu i-a iertat nici pe eroii unuia dintre cele mai iubite seriale de televiziune, Familia Bundy. Cei 4 actori au avut cariere prodigioase după finalizarea serialului, dar înfăţisarea lor s-a schimbat radical faţă de cea cunoscută de milioanele de fani ai serialului.

Ed O'Neil are 65 de ani şi joacă în prezent într-o comedie extrem de apreciată în SUA, Modern Family. După rolul care l-a făcut celebru, acela al vânzătorului de pantofi, sărac şi misogin, actorul a apărut în mai multe filme şi seriale.

Pentru Katez Segal a fost destul de greu să iasă din papucii lui Peggy, soţia în colanţi şi cu părul tapat, care nu ştie decât să meargă la cumpărături şi să se uite la Oprah. A reuşit însă şi anul acesta a câştigat un Glob de Aur pentru rolul ei din Sons of Anarchy. Actriţa are 57 de ani, a jucat în multe filme şi seriale după Familia Bundy, printre care şi Lost.

David Faustino,cel care l-a jucat pe Bud, băiatul deştept, dar fără noroc la fete al familiei, are 37 de ani. A avut o serie de apariţii în seriale şi filme. Rolul cel mai cunoscut a rămas, însă, cel din Familia Bundy.

Cel mai mare succes l-a avut, după terminarea serialului, blonda uşuratică şi nu foarte inteligentă, jucată de Christina Applegate.  Ea a devenit una din actriţele cunoscute de la Hollywood pentru rolurile ei din comediile romantice. Are 40 de ani şi a născut anul acesta o fetiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel