Vezi ce pot face doi copii cu o pungă de făină - VIDEO

Lăsați nesupravegheați, doi copii sunt filmați în timp ce se  joacă cu o pungă de făină în camera de zi. Postat pe Youtube, filmulețul a fost văzut de peste 800. 000 de persoane în mai puțin de o săptămână.

Deşi am putea crede că e o secvenţă din filmul "Singur acasă" cu Macaulay Culkin, realitatea depăşeşte orice scenariu. Protagoniştii, doi băieţi de un an, respectiv trei, din SUA, au profitat de lipsa mamei, plecată la baie, pentru a-şi face de cap cu făină.

Găsind "ingredientul-minune" în bucătărie, aceștia nu au avut nevoie decît de  câteva momente pentru a face camera de zi şi holul de nerecunoscut. Cu multă îndemânare, cei doi au aruncat cu făină în stânga şi în dreapta.  După ce a ieşit din baie, mama lor a fost iniţial şocată, dar nu s-a supărat prea tare pe trăznaia celor doi. Mai mult, ea a imortalizat "momentul" cu cei doi năstruşnici, scrie Daily Mail.

"Oh, Doamne", a exclamat femeia în mod repetat. Unul dintre copii i-a arătat la un moment dat femeii punga goală. "Vezi?", i-a spus copilul, mândru că nu a mai rămas nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel