EXCLUSIV  Vești pentru românii care își fac concediul în Italia și Spania. Detaliul care le poate strica vacanța / VIDEO

Italia / Foto DCNews
Italia / Foto DCNews

Românii care vor să își petreacă perioada de vacanță în Spania sau Italia primesc informații importante cu privire la vreme de la meteorologul ANM Mirela Polifronie.

Restricțiile de călătorie impuse la nivel european, prin prisma pandemiei, au schimbat planurile de vacanță pentru mulți turiști.

În continuare, în plin sezon estival, mulți români aleg pentru concediu Spania și Italia. 

„În Spania, în perioada următoare, sunt temperaturi potrivite pentru această perioadă, 35-38 de grade Celsius. De altfel, în toată Europa, temperaturile sunt destul de ridicate, mai ales în partea de Sud. Însă trebuie să fim atenți în continuare la fenomenele de instabilitate, pentru că ele vor fi prezente, însă nu cred că ne vor afecta vacanța atât de tare”, a spus meteorologul Mirela Polifronie în cadrul unui interviu oferit la DCNewsTV.

Cu privire la vremea din Italia, meteorologul a spus: „Italia se află sub cod roșu de caniculă. Se estimează că temperaturile vor ajunge până spre 47 de grade Celsius.”

Meteorologul ANM Mirela Polifronie a spus cum va fi vremea în zilele următoare și în țară. Temperaturile vor fi cuprinse în general între 34 și 39 de grade Celsius. 

'Nu excludem temperaturi ce vor putea ajunge spre 40 de grade Celsius. Pe parcursul nopților, temperaturile nu vor coborî sub 20 de grade.', a subliniat Mirela Polifronie. 

În continuare, meteorologul ANMa precizat la DC News TV că 'recordul absolut este de 44,3 grade Celsius la Calafat. Așadar, ne așteptăm să avem temperaturi până spre 42 - 43.'

Începutul săptămânii viitoare vine, în partea de Sud a țării, cu temperaturi maxime de până la 42-43 de grade, arată estimările meteorologilor. 'Inclusiv în zona Capitalei, spre 40 de grade.', a adăugat Mirela Polifronie.

„Vom avea în fiecare zi recorduri”, a conchis meteorologul ANM.

VIDEO cu emisiunea de la DCNewsTV:

Veste bună pentru românii care pleacă în Bulgaria

Românii care își plănuiesc o vacanță în Bulgaria primesc vești excelente.

Turiștilor români li se va solicita doar actul de identitate sau pașaportul până la finalul sezonului, indiferent de situația epidemiologică.

Așa cum prevede Ordinul oficial, „țări cu care Republica Bulgaria a ajuns la un acord reciproc pentru libera circulație a cetățenilor și a persoanelor cu statut de reședință permanentă, pe termen lung, și a membrilor familiilor lor, la sosirea din cealaltă țară: România”.

După cum subliniază textul de lege, România este unica țară pentru care se face o excepție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel