Vestea care aruncă net-ul în aer: Creatorul Flappy Bird s-a sinucis!

Flappy_Bird
Flappy_Bird

Un anunț șocant a aruncat internetul în aer. Huzlers.com a publicat informaţia că Dong Nguyen, fondatorul celebrului joc Flappy Bird, s-ar fi sinucis.

Internetul a ars zilele acestea și milioane de utilizatori au fost şocaţi să citească o informație propagată pe site-urile de socializare, și anume că vietnamezul Dong Nguyen, creatorul jocului Flappy Bird, s-a împușcat în cap şi a fost găsit mort în apartamentul său din New York, scrie rtv.net.

Vestea a fost lansată după ce Nguyen a anunțat să scoată aplicația din App Store şi Google Play, mulţi punând decizia pe seama acuzaţiilor de furt venite din partea Nintendo, creatorii lui Super Mario. Mai mult, Dong Nguyen a postat pe Twitter următorul text: "Aş putea spune despre Flappy Bird ca este un succes personal. Dar în acelaşi timp mi-a distrus viaţa simplă pe care o aveam, aşa că acum îl urăsc".

Decizia ar fi stârnit furie printre milioanele de jucători şi mulţi dintre ei i-ar fi trimis amnințări cu moartea lui Dong, iar huzlers.com s-a grăbit să anunţe sinuciderea programatorului vietnamez de 29 de ani.

Deja informaţia străbătuse lumea de la un capăt la altul când Hollywood Life a scris că anunţul celor de la Huzlers este o farsă, un hoax, iar Yahoo Malaysia a adăugat că ea conţine şi inexactităţi de ordin al localizării, fiindcă Dong lucrează din Vietnam și nu deţine un apartament la New York. Yahoo Malaezia își avertizează cititorii ca în josul paginii de internet a celor de la Huzlers stă scris că site-ul este "o combinaţie de știri reale șocante și știri satirice".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel