Vedete de la Hollywood care s-au sinucis

Chiar dacă au totul, vedetele de la Hollywood aleg să se sinucidă. Ele aleg să îşi pună capăt zilelor cu ajutorul somniferelor sau să se spânzure. Singurătatea, neîmplinirile pe plan sentimental sau depresia îi împing pe mulţi în ghearele morţii.

Autor: Anca Murgoci

Celebrul creator de modă Alexander McQueen s-a sinucis la vârsta de 40 de ani. În acea perioadă, ziarele au spus că el nu a putut trece peste decesul mamei sale, peste cel al celei mai bune prietene şi peste despărţirea de iubitul său. „Oaia roz a familiei” cum s-a autodeclarat, el s-a căsătorit în  anul 2000 cu partenerul şi producătorul său, George Forsyth. Designerul s-a spânzurat cu o zi înainte de înmormântarea mamei sale.

Tom Nicon, un model francez foarte bine cotat in lumea modei, s-a sinucis la vârsta de 22 de ani din dragoste. El nu a suportat despărţirea de iubita sa şi s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui imobil. Nicol era un model foarte cunoscut în lumea modei, urcând pe podium pentru Louis Vuitton, Burberyy, Hugo Boss şi Versace.

Actriţa Lucy Gordon a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din Paris cu doar două zile înainte să împlinească vârsta de 29 de ani. Iubitul său a declarat că ea era foarte abătută în ultimul din timp din cauza sinuciderii unui foarte bun prieten din Marea Britanie. Cu toate acestea, vecinii spun că în seara de dinaintea sinuciderii, au auzit ţipete din dormitorul celor doi iubiţi.

Dalida (Yolanda Christina Gigliotti) s-a sinucis pe data de 3 mai 1987 cu barbiturice. În scrisoarea de adio şi-a cerut iertare pentru gestul făcut şi a mărturisit că viata i se părea de nesuportat. În decursul carierei sale, vedeta a primit 55 de discuri de aur şi a fost prima cântăreaţă care a câştigat un disc de diamant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel