Vedeta populară: Ioan Joldea, 80 de ani, al doilea semifinalist

Vedeta populară. Ioan Joldea, în vârstă de 80 de ani, este cel de-al doilea semifinalist la Vedeta populară.

Vedeta populară. "Aţi cântat extraordinar de frumos, m-aţi impresionat", a spus Laura Lavric, după prima sa interpretare în concurs. "Trebuie să recunosc că are un aer personal. Este şi primul personaj care are un aer de vedetă, are sânge de vedetă în vene", a comentat şi Mircea Dinescu, juratul care i-a reproşat însă, că la ţinuta impecabilă, care curprinde un brâu şi pantalonii costumului popular păstraţi de la bunicul său, a asortat nişte pantofi total nepotriviţi.

Vedeta populară. Concurentul a promis că, în cazul în care merge mai departe în concurs, va veni cu opincile de la tatăl său, pe care le păstreză după sobă.

Vedeta populară. La preselecţii, Ioan Joldea a dormit o noapte în teatrul din Oradea, atât de mult şi-a dorit să ajungă la Vedeta populară. Se pare că efortul lui a meritat pentru că juriul emisiunii l-a trimis aseară, în cea de-a doua ediţie a emisiunii Vedeta populară, în semifinala concursului destinat interpreţilor de folclor amatori, care va avea loc în decembrie.

[citeste si]

Vedeta populară. În concurs la Vedeta populară, hunedoreanul a impresionat juriul cu melodia „Are tata trei feciori", dar şi cu duetul susţinut alături de artistul său preferat, Ovidiu Homorodean, cu care a interpretat cântecul „Lelea de la Orăştie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel