Vedetă pe Facebook, după ce i-a scris o scrisoare fiicei sale

O scrisoare lăsată sub perna fiicei sale, ca fiind din partea "Zânei Măseluță", a transformat-o pe o femeie din Pennsylvania într-o adevărată celebritate, apreciată, dar și contestată, pe Facebook.

Americanca i-a lăsat un mesaj special fiicei sale sub pernă, după acesteia i-a căzut un dinte, scrie stirileprotv.ro. În SUA există tradiția, respectată cu sfințenie, ca atunci când unui copil îi cade un dinte sau o măsea de lapte să îl pună sub pernă, pentru ca "Zâna Măseluță" să îi pună în schimb bani.

Amy, mama fetei, exasperată, însă, de dezastrul pe care fiica sa îl lăsa în cameră de fiecare dată când primea bani pentru un dinnte căzut a apelat la o metodă inedită pentru a-și descuraja copilul să mai facă deranj. Astfel ea i-a lăsat fetei o scrisoare specială sub pernă, în loc de bani.

"Draga Emily,

Am venit în această seară să-ți las banii pentru dintele tău, dar am ajuns cu greu la pat din cauza dezordinii din camera ta. N-am găsit nici macar perna corectă la câte erau la tine pe pat. Va trebui să mă intorc într-o seară în care va fi mai curat. Cu drag, Zâna Măseluță".

Femeia a publicat fotografia scrisorii pe Facebook, fără a se gândi ce multe reacții va genera. Mulți au lăudat-o pentru felul în care a gestionat situația, dar au fost și alții care i-au reproșat că a speriat-o prea tare pe fiica sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel