VALENTINE'S DAY. Cu DC NEWS poți câștiga o cină romantică la Palatul Odeon

DC News vine cu o surpriză de Ziua Îndrăgostiților. Poți câștiga o cină romantică, la Palatul Odeon, într-o atmosferă de vis.

Organizatorii promit muzică, DJ, mâncare, dans, distracție și multă iubire. Ce trebuie să faci pentru a te bucura de premiu? Este foarte simplu! Scrie o declaraţie de dragoste pentru jumătatea ta, adună cel puţin 10 like-uri şi intri în tragerea la sorţi din 12 februarie 2015. Câștigătorul va fi anunțat în aceeași zi pe pagina de Facebook a desfășurării concursului și va fi contactat pe email în vederea validării premiului și a înmânării lui.

Palatul Odeon, locul ideal pentru o experiență de neuitat

Și pentru că Ziua Îndrăgostiților trebuie să fie specială, organizatorii evenimentului de la Palatul Odeon vor avea grijă de acest lucru.

"A fost o vreme când Bucureștiului i se spunea Micul Paris pentru că în restaurantele cu ștaif de pe marile bulevarde se gătea după rigorile celei mai înalte bucătării. La începutul secolului XX bucătarii rafinau gastronomia autohtonă așezând-o în rand cu cea franțuzească. Chiar meniurile Casei Regale a României conțineau rețete tradiționale într-o combinatie năucitoare de gusturi, care nu erau cu nimic mai prejos de luxul gastronomiei occidentale.

Am plecat și noi în căutarea bucatelor rafinate de altădată, pentru că azi vrem să te delectăm cu cele mai nebănuite gusturi", aflăm de pe site-ul Palatului Odeon.

Pentru a afla mai multe detalii despre concurs, poți da click AICI .

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel