Vacanță în afara planetei cu cazare în spațiu. Cât costă o astfel de excursie

spatiu
spatiu
Rusia intenționează să trimită oamenii, în excursii, pe orbita Pământului, după ce va construi un hotel de lux în spațiu. Au fost deja estimate și costurile unei astfel de excursii: 40 de milioane de dolari pentru una-două săptămâni. Turismul în spaţiu nu reprezintă un concept nou, anul acesta Space X şi-a anunţat planurile de trimitere a civililor în spaţiu. 

Conform PopularMachanics, agenţia spaţială rusească doreşte să construiască o staţie orbitară de lux care va fi ataşată Staţiei Spaţiale Internaţionale.

Încăperile vor avea geamuri mari, băi private, echipamente pentru exerciţii şi chiar Wi-Fi, de asemenea turiştii vor putea ieşi în spaţiu asistaţi de un cosmonaut profesionist.

Întreaga excursie va dura de la o săptămână la două săptămâni şi va costa între 40 de milioane de dolari de persoană, iar o ieşire în spaţiu va mai adăuga suma de 20 de milioane de dolari vacanţei în spaţiu.

Roscosmos a dezvăluit recent planurile pentru realizarea unei astfel de nave care va cântări 20 de tone şi va avea o lungime de 15,5 metri.

Modulul pentru turişti construit de ruşi va costa între 279 şi 446 de milioane de dolari.

Planul ruşilor se bazează pe faptul că numărul multimilionarilor din lume este în creştere, până în 2021 acesta va ajunge la 43.000 de persoane la nivel global, ale căror averi vor depăşi suma de 30 de milioane de dolari, potrivit descopera.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel