Urmărește emisiunea live


URĂ față de Lorelai Moșneguțu. Chilian: Păcat dragilor, mare păcat

Florin Chilian a reacționat după ce a văzut valul de ură care s-a revărsat asupra câștigătoarei Românii au talent 2017, Lorelai Moșneguțu.

"Nu ma uitam la finala ProTV-ului, doar zappam mecanic cand am dat peste interpretarea Lorelai Moșneguțu. Am ramas o secunda, doua...

Emotie. Fata asta chiar "trecea sticla" cum se spune in lumea artistica si emotiona. Nu stiu cine au fost ceilalti concurenti si nu am nicio indoiala ca au fost foarte buni dar ea, Lorelai Moșneguțu, a castigat. De ce atata ura?!
Nu vreau sa vorbesc despre uriasele eforturi facute de fata asta, despre vointa ori carecterul ei. Nici despre inima pe care o are, inima care a purtat-o prin viata pana la momentul castigarii finalei. Vreau sa va spun ca Lorelai Moșneguțu emotiona cantand.

De ce atata ura in fata emotiei?! Ce resorturi intunecate, ce uratenii a ajuns sa scoata din noi emotia?! Felicitari si bravo Lorelai Moșneguțu!

PS

Am vazut si colegi care au vorbit extrem de urat despre Lorelai Moșneguțu. Pacat dragilor, mare pacat.

Artist insemna emotie in primul rand si emotia este buna, umanizeaza pana si pietrele. Poate ca ati uitat asta ori poata ca luati in vartejul componistic copy/paste al PC-urilor nu ati stiut asta niciodata", a scris Florin Chilian pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel